Scholen op de kaart
A A A
hamburger
Meiden op trappen-N-13

Veilig naar school

Een nieuwe school betekent ook een nieuwe route naar je school toe. Afhankelijk waar je vandaan komt, fiets je naar school; alleen of samen met anderen. We willen graag dat je goed op school aankomt en dat je veilig weer thuiskomt. Blijf daarom opletten als je naar school fietst! Uiteindelijk ben jij degene die veilig naar school moet gaan.

Een paar tips:

  • Zorg ervoor dat je fiets in orde is. Een fiets met mankementen is een gevaar voor jezelf én voor je medeweggebruikers.
  • Anderen in het verkeer hebben je niet altijd in de gaten. Houd rekening met andere verkeersdeelnemers, wees er zeker van dat ze je zien. Het is beter om te wachten terwijl je eigenlijk voorrang hebt, dan om zomaar voorrang te nemen.
  • Houd je aan de verkeersregels. Rijd bijvoorbeeld niet met z’n drieën naast elkaar. Je brengt jezelf er onnodig mee in gevaar.
  • Oefen vooraf je route naar school. Rijd de route in alle rust in de vakantie en let op de gevaarlijke of lastige punten.

Tijdens het eerste leerjaar besteden we op verschillende manieren aandacht aan het veilig naar school gaan.

juni

27

TOR speelt Sneeuwwitje en de zeven dwergen

Noetselerbergweg

De afgelopen weken is er tussen alle lessen, proefwerken en examens door hard gewerkt aan een toneelvoorstelling. De leerlingen spelen op basis van...

Lees dit bericht

juli

10

Feest klas 3

Noetselerbergweg

Dit jaar wordt er weer een eindfeest voor de leerlingen uit de derde klas georganiseerd; het officieuze afscheid van de onderbouw en klaar om...

Lees dit bericht

juli

10

Kunstworkshops voor klas 3

Noetselerbergweg

Op dinsdag 10 juli krijgen de leerlingen uit klas drie een kunstworkshop aangeboden. Ze kunnen kiezen uit Urban Dance, Cajon Percussie en Vloggen....

Lees dit bericht

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!