Scholen op de kaart
A A A
hamburger
rsz_dsc_00660
rsz_dsc_0066

Noetselerbergweg

Eerste training voor Debatclub

27 november 2017

Eerste training in Twickel college Hengelo Overijssel Debate Award 2017

Afgelopen vrijdag hebben leerlingen van onze Debatclub hun eerste training gehad. In het nieuwe gebouw van het Twickel college te Hengelo werden de Reggesteyners ontvangen en naar een heus debatlokaal gebracht. In dit lokaal, in de vorm van een arena, werden de leerlingen voorgesteld en begonnen we met de training.
Jay, Eleasha, Sophie, Niels en Ruben bekeken eerst een aantal filmpjes over debatteren en begonnen daarna met de oefenstellingen voor de Overijssel Debat Award 2017.

Met twee stellingen Cafés en discotheken mogen zelf besluiten hoe laat ze sluiten en Scholen moeten alle mobieltjes en digitale hulpmiddelen verbieden mochten alle aanwezige leerlingen individueel pitchen met een minuut spreektijd. Over de laatste stelling was er tot slot een groepsdebat.

Het is mooi om te zien hoe alle Reggesteyners in deze training groeiden!

 

maart

22

Verzet

Noetselerbergweg

Donderdag 22 maart bezoekt theatergroep Theaterloods-b onze school. Zij spelen hun voorstelling Het Verzet voor de leerlingen uit 5 VWO. De voorstelling is...

Lees dit bericht

maart

26

Role Model

Noetselerbergweg

Maandagmiddag 26 maart speelt en danst STIP/DOX de voorstelling Role Model voor onze leerlingen uit de derde klas. Deze voorstelling begint om 14.00...

Lees dit bericht

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!