Scholen op de kaart
A A A
hamburger
download0
download

Alle vestigingen

nieuws over de privacywet

28 mei 2018

Vanaf vrijdag 25 mei 2018 gelden nieuwe regels inzake uw privacy. Dit is geregeld in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Reggesteyn hecht veel waarde aan uw privacy en heeft daarom verschillende maatregelen getroffen om te voldoen aan deze nieuwe Europese privacy verordening. Wij leggen wij dit graag voor u uit.

Een nieuwe verordening betekent een nieuwe privacyverklaring

Bij een nieuwe privacy verordening hoort een aangepaste privacyverklaring.
Klik hier  om de nieuwe privacyverklaring te lezen. De nieuwe privacyverklaring is aangepast conform de eisen van de AVG. In deze verklaring kunt u o.a. lezen waar wij uw persoonsgegevens (die wij verzamelen op de website) voor nodig hebben, hoe wij omgaan met uw gegevens en wat uw rechten zijn. Deze privacyverklaring is te vinden via www.reggesteyn.nl/onzeschool/regelingenenafspraken.

Als scholengemeenschap hebben wij uiteraard te maken met diverse systemen voor het gebruik van persoonsgegevens. (bijv. Magister). Inmiddels hebben wij aanpassingen gedaan en overeenkomsten opgesteld om zo de beveiliging van het gebruik van persoonsgegevens aan te scherpen.
Naast de beveiliging zijn we bezig interne bedrijfsprocessen aan te scherpen. Ook hebben we een functionaris gegevensbescherming aangesteld, die toezicht houdt op de toepassing en naleving van de Algemene verordening gegevensbescherming binnen onze school. Dit is Martin Molenbroek, u kunt hem bereiken via m.molenbroek@reggesteyn.nl.

Uw veiligheid staat voorop!

Reggesteyn respecteert uw privacy en doet er alles aan om deze te beschermen. Wij zullen onze beveiliging en bedrijfsprocessen daarom ook in de toekomst regelmatig onder de loep nemen om zo de veiligheid van uw privacy te kunnen blijven waarborgen.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen over de nieuwe regels inzake uw privacy? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons mailen via privacy@reggesteyn.nl. Wij helpen u graag!

juni

27

TOR speelt Sneeuwwitje en de zeven dwergen

Noetselerbergweg

De afgelopen weken is er tussen alle lessen, proefwerken en examens door hard gewerkt aan een toneelvoorstelling. De leerlingen spelen op basis van...

Lees dit bericht

juli

10

Feest klas 3

Noetselerbergweg

Dit jaar wordt er weer een eindfeest voor de leerlingen uit de derde klas georganiseerd; het officieuze afscheid van de onderbouw en klaar om...

Lees dit bericht

juli

10

Kunstworkshops voor klas 3

Noetselerbergweg

Op dinsdag 10 juli krijgen de leerlingen uit klas drie een kunstworkshop aangeboden. Ze kunnen kiezen uit Urban Dance, Cajon Percussie en Vloggen....

Lees dit bericht

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!