Scholen op de kaart
A A A
hamburger
afbeelding spandoek0
afbeelding spandoek

Noetselerbergweg, W. de Clercqstraat

Open Huizen in Nijverdal geslaagd

01 februari 2018

Ook de Open Huizen in Nijverdal waren zeer geslaagd. Zowel de vestiging Noetselerbergweg als de Willem de Clercqstraat waren druk bezocht. Er was van alles te zien en te doen. “We wilden leerlingen en ouders een goed beeld geven van Reggesteyn”, aldus Aart van ‘t Veld, voorzitter van het college van bestuur van Reggesteyn. “Reggesteyn biedt niet alleen een ruim scala aan opleidingsmogelijkheden, maar we hebben ook prachtige examenresultaten. Daar zijn we best trots op!”, aldus een tevreden bestuurder. “Daarnaast vinden we de verbinding met de maatschappij van groot belang; regelmatig spreken we met ouders, leerlingen, organisaties en andere instanties over ervaringen en ontwikkelingen.

Tijdens het Open Huis konden ouders en leerlingen niet alleen horen, maar juist ook beleven wat Reggesteyn allemaal te bieden heeft. Docenten en leerlingen stonden klaar om gasten te ontvangen en op alle fronten een goed beeld te geven van Reggesteyn.

Aan het eind van het Open Huis kregen de groep 8 leerlingen een VR-bril mee. Daarmee kunnen ze via een 360 video thuis nog eens rustig virtueel door de school lopen of alvast eens een les op Reggesteyn bijwonen.

 

maart

06

Excursie Amsterdam 6 VWO Kunst Beeldend

Noetselerbergweg

Op dinsdag 6 maart gaan leerlingen uit 6 VWO Kunst Beeldend met hun docenten naar Amsterdam. Ze reizen met de trein naar deze stad....

Lees dit bericht

maart

19

Voorstelling ‘Comeback’ voor de brugklas

Noetselerbergweg

In het Zinin-theater speelt Beumer en Drost de voorstelling Comeback voor de leerlingen uit de brugklas. ‘Comeback, krankzinnig theater met nieuwe tophits en...

Lees dit bericht

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!