Scholen op de kaart
A A A
hamburger
IMG-20180309-WA00020
IMG-20180309-WA0002

Noetselerbergweg

Uitwisseling Erasmus+

12 maart 2018

Vorige week hebben 18 leerlingen uit de vierde klas deelgenomen aan het uitwisselingsproject Erasmus+ samen met collega’s en leerlingen uit Portugal, Polen, Griekenland, Spanje en Italië.
Het onderwerp van deze uitwisseling is Drama en Theater, een Innovatieve manier om leren te stimuleren (An Innovative Path to Education).
Het programma werd samengesteld door de betrokken leerlingen, oud-leerling Meike de Roest en docenten Edward Huisman en Herro de Roest. Deze eerste uitwisseling heeft de groep zich vooral beziggehouden met veranderingen en vernieuwingen in het onderwijs. De uitwisseling kent een vervolg in de andere landen.
Er zijn workshops geweest bij ons op school en op de UT. In Enschede is ook geschaatst, de leerlingen hebben samen gekookt en vrijdag is Amsterdam bezocht. Aandacht voor inspanning en ontspanning!
Al met al een fantastische week, wat een geweldige belevenis voor deze leerlingen!
                 

maart

22

Verzet

Noetselerbergweg

Donderdag 22 maart bezoekt theatergroep Theaterloods-b onze school. Zij spelen hun voorstelling Het Verzet voor de leerlingen uit 5 VWO. De voorstelling is...

Lees dit bericht

maart

26

Role Model

Noetselerbergweg

Maandagmiddag 26 maart speelt en danst STIP/DOX de voorstelling Role Model voor onze leerlingen uit de derde klas. Deze voorstelling begint om 14.00...

Lees dit bericht

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!