A A A
hamburger
Headerbeeld 1600x1000-3-Tabellia-R

Vestiging Rijssen

Wil je op jouw niveau veel bereiken? De vestiging van Reggesteyn in Rijssen helpt je hierbij. Het is een school die volop in contact staat met de samenleving en bedrijven. Je krijgt christelijk onderwijs met heldere normen en waarden. We bieden alle soorten onderwijs: praktijkonderwijs, vmbo beroepsgerichte leerwegen (basis en kader, met leerwegondersteuning), vmbo theoretische leerweg en de onderbouw (leerjaar 1, 2 en 3) van havo, atheneum en gymnasium. De school lijkt groot, maar heeft overzichtelijke units met een eigen plek in het gebouw. Je krijgt onderwijs op maat, met volop persoonlijke aandacht.

Contact met de samenleving
Reggesteyn in Rijssen is een school waar veel gebeurt. Zo kun je meedoen aan extra lesaanbod, excursies en andere activiteiten. We bieden toekomstgericht onderwijs dat aansluit op de nieuwste ontwikkelingen. Zo verandert het vmbo nu volop. Er komen nieuwe, beroepsgerichte profielen. Binnen alle schooltypen is er ruimte om zelfstandig te werken. Op de havo en het vwo heb je veel invloed op je eigen lesprogramma. Naast het basisprogramma kies je modulen die zijn gericht op de profielen in de bovenbouw. De goede contacten met bedrijven en maatschappelijke organisaties maken goede stage- of werkplek voor je mogelijk.

Cattelaar 2, 7461 PK Rijssen
T (0548) 533 800
F (0548) 533 899
E

Directeur dhr. G.D.A. Rutterkamp

Reggesteyn_vlag geslaagd 2015 72dpi

Nieuws

Rijssen

Geslaagden vestiging Rijssen, tweede tijdvak 2017

Geslaagden CSG Reggesteyn, vestiging Rijssen 2017, tweede tijdvak. Na de herexamens zijn nog meer van...

Reggesteyn_vlag geslaagd 2015 72dpi

Nieuws

Rijssen

Geslaagden vestiging Rijssen

Geslaagden CSG Reggesteyn, vestiging Rijssen eerste tijdvak, 2017 Het is voor velen een...

Er zijn geen agenda-items.

Jongen aan tafel id les-R-13

Wat is Bouwgilde?

Bouwgilde is een samenwerking tussen CSG Reggesteyn, ROC van Twente en Bouwmensen Twente / Rijssen. Ga naar bouwgilde.nu en bekijk de toffe opleidingen van Bouwgilde.

MR lln Reggesteyn

Schoolgids Rijssen

Onze schoolgids biedt een schat aan informatie over alles wat met onze school te maken heeft. Bekijk deze handige online gids en klik op het gewenste onderwerp.

Atheneum & GymnasiumHAVOVMBOPraktijkonderwijs

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!