Scholen op de kaart
A A A
hamburger
8ujq6v24

Primair Onderwijs

Aanmeldingsformulier

Medewerkers van het primair onderwijs kunnen het aanmeldingsformulier voor CSG Reggesteyn invullen. We adviseren u bij het invullen van het formulier gebruik te maken van de browser Google Chrome.

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden.

Het aanmeldingsformulier ELD vindt u hier

Het speciale gedeelte van het aanmeldingsformulier vindt u hier

Brochure van PO naar VO

Iedereen, de leerling voorop, is gebaat bij een passende, reële schoolkeuze. Vanuit Reggesteyn willen we daarbij een helpende hand bieden. Daarom hebben wij een brochure ‘van PO naar VO’ gemaakt. Hierin lichten wij het proces van verwijzen en de verschillende leerwegen toe. Daarnaast geven we aan welke scores uit het leerlingvolgsysteem hierbij aansluiten. Deze brochure vindt u hier.

Leerlingtyperingen

Binnen Reggesteyn bieden we onderwijs in verschillende leerwegen. Naast het verschil in niveau zien we bij de leerlingen ook een verschil in werkhouding; ondersteuningsbehoefte. Dit hebben we vertaald in een aantal leerlingtyperingen. Bij het geven van een advies kan het helpen om deze leerlingtyperingen bij de hand te hebben. Dit overzicht vindt u  hier.

 

 

maart

06

Excursie Amsterdam 6 VWO Kunst Beeldend

Noetselerbergweg

Op dinsdag 6 maart gaan leerlingen uit 6 VWO Kunst Beeldend met hun docenten naar Amsterdam. Ze reizen met de trein naar deze stad....

Lees dit bericht

maart

19

Voorstelling ‘Comeback’ voor de brugklas

Noetselerbergweg

In het Zinin-theater speelt Beumer en Drost de voorstelling Comeback voor de leerlingen uit de brugklas. ‘Comeback, krankzinnig theater met nieuwe tophits en...

Lees dit bericht

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!