Scholen op de kaart
A A A
hamburger
8ujq6v24

Primair Onderwijs

Aanmeldingsformulier

Medewerkers van het primair onderwijs kunnen het aanmeldingsformulier voor CSG Reggesteyn invullen. We adviseren u bij het invullen van het formulier gebruik te maken van de browser Google Chrome.

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden.

Als u de overdracht van leerlinggegevens via OSO doet, hoeft u alleen het ELD in te vullen. Het aanmeldingsformulier ELD vindt u hier

Het speciale gedeelte van het aanmeldingsformulier vindt u hier

Brochure van PO naar VO

Iedereen, de leerling voorop, is gebaat bij een passende, reële schoolkeuze. Vanuit Reggesteyn willen we daarbij een helpende hand bieden. Daarom hebben wij een brochure ‘van PO naar VO’ gemaakt. Hierin lichten wij het proces van verwijzen en de verschillende leerwegen toe. Daarnaast geven we aan welke scores uit het leerlingvolgsysteem hierbij aansluiten. Deze brochure vindt u hier.

Leerlingtyperingen

Binnen Reggesteyn bieden we onderwijs in verschillende leerwegen. Naast het verschil in niveau zien we bij de leerlingen ook een verschil in werkhouding; ondersteuningsbehoefte. Dit hebben we vertaald in een aantal leerlingtyperingen. Bij het geven van een advies kan het helpen om deze leerlingtyperingen bij de hand te hebben. Dit overzicht vindt u  hier.

 

 

april

26

Koningsspelen 2018

Noetselerbergweg

Voor zo’n 1700 leerlingen van 18 basisscholen organiseren 4 docenten de Koningsspelen 2018!...

Lees dit bericht

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!