A A A
hamburger

Coronavirus

Informatie over het Coronavirus

De verspreiding van het Coronavirus roept veel vragen op. We kunnen ons voorstellen, dat het voor u als ouder/verzorger en voor uw zoon en/of dochter prettig is om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en de maatregelen die CSG Reggesteyn neemt. U heeft van ons hierover inmiddels informatie ontvangen. Hieronder kunt u de brieven nog eens nalezen. Binnen CSG Reggesteyn hebben wij een team samengesteld, dat zich met de problematiek bezighoudt. Dit team komt regelmatig bijeen om te kijken wat er geregeld moet worden. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, brengen we u uiteraard op de hoogte.

De centrale examens gaan dit schooljaar niet door. Dat heeft minister Slob (onderwijs) besloten samen met de onderwijsorganisaties. Dit en andere zaken leest u in de brief via onderstaande link:

informatie d.d. 24 maart 2020

Wij hebben u d.d. 15 maart 2020 geïnformeerd over het besluit van het Kabinet dat er vanaf maandag 16 maart geen lessen of stage-activiteiten plaatsvinden op school. Wij volgen hierin de uitgangspunten van het Kabinet:

1.Voor ouders van kinderen in de cruciale beroepsgroepen is er opvang in de school
2. Wij organiseren onderwijs op afstand voor kinderen die thuis zitten met prioriteit voor eindexamenleerlingen. Meer hierover leest u via onderstaande link:

informatie d.d. 16 maart 2020

Naar aanleiding van het kabinetsbesluit zullen er vanaf morgen geen lessen of stage-activiteiten op school plaatsvinden. Meer hierover leest u via onderstaande link:

informatie d.d. 15 maart 2020

De overheid heeft vanmiddag nieuwe maatregelen getroffen in verband met het Coronavirus. In navolging hierop heeft Reggesteyn het beleid tot nader bericht ook aangescherpt. Meer hierover leest u via onderstaande link:

informatie d.d. 12 maart 2020

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!