Scholen op de kaart
A A A
hamburger
foto 10
foto 1

Alle vestigingen

Minister Slob op bezoek bij Reggesteyn

19 maart 2018

Zaterdag 17 maart bracht dhr. A. Slob, minister van Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, op uitnodiging van de ChristenUnie een bezoek aan CSG Reggesteyn, vestiging Willem de Clercqstraat. Tijdens dit bezoek stond de verbinding tussen de overheid, de ondernemers en het onderwijs (3 O’s) in de gemeente Hellendoorn centraal. In het belevingslokaal, waar deze ontmoeting plaatsvond, werd onder het genot van een lunch stilgestaan bij de unieke samenwerking tussen deze drie partijen.

Dat het bezoek van de minister plaatsvond in het belevingslokaal was een bewuste keuze; dit lokaal is tot stand gekomen dankzij een unieke samenwerking tussen ondernemers, gemeente Hellendoorn en CSG Reggesteyn. Leerlingen kunnen hier niet alleen hun talenten ontdekken, maar ook bewuster een keuze maken die goed aansluit op de arbeidsmarkt van hun toekomst.

Presentatie

Tijdens de lunch hielden wethouder mw. J.H. van den Dolder-Soeten (wethouder gemeente Hellendoorn), dhr. W. Ligtenberg (voormalig algemeen directeur en huidige adviseur directie Metal Machinebouwers BV) en dhr. G. Rutterkamp  (directeur CSG Reggesteyn Rijssen) een korte presentatie. Daarnaast waren er ook docenten, leerlingen en partijgenoten aanwezig tijdens de lunch. De minster heeft ruimschoots de tijd genomen om met de leerlingen te praten over hun ervaringen op dit gebied. Er waren ook leerlingen van de vestiging Noetselerbergweg aanwezig die de minister konden vertellen over de technasiumlessen op onze school.

juli

20

Rapporten ophalen

Noetselerbergweg

Vandaag halen de leerlingen hun rapport op. Het rooster daarvoor: RAPPORTEN OPHALEN 2018...

Lees dit bericht

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!