Scholen op de kaart
A A A
hamburger
download0
download

Alle vestigingen

nieuws over de privacywet

28 mei 2018

Vanaf vrijdag 25 mei 2018 gelden nieuwe regels inzake uw privacy. Dit is geregeld in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Reggesteyn hecht veel waarde aan uw privacy en heeft daarom verschillende maatregelen getroffen om te voldoen aan deze nieuwe Europese privacy verordening. Wij leggen wij dit graag voor u uit.

Een nieuwe verordening betekent een nieuwe privacyverklaring

Bij een nieuwe privacy verordening hoort een aangepaste privacyverklaring.
Klik hier  om de nieuwe privacyverklaring te lezen. De nieuwe privacyverklaring is aangepast conform de eisen van de AVG. In deze verklaring kunt u o.a. lezen waar wij uw persoonsgegevens (die wij verzamelen op de website) voor nodig hebben, hoe wij omgaan met uw gegevens en wat uw rechten zijn. Deze privacyverklaring is te vinden via www.reggesteyn.nl/onzeschool/regelingenenafspraken.

Als scholengemeenschap hebben wij uiteraard te maken met diverse systemen voor het gebruik van persoonsgegevens. (bijv. Magister). Inmiddels hebben wij aanpassingen gedaan en overeenkomsten opgesteld om zo de beveiliging van het gebruik van persoonsgegevens aan te scherpen.
Naast de beveiliging zijn we bezig interne bedrijfsprocessen aan te scherpen. Ook hebben we een functionaris gegevensbescherming aangesteld, die toezicht houdt op de toepassing en naleving van de Algemene verordening gegevensbescherming binnen onze school. Dit is Martin Molenbroek, u kunt hem bereiken via m.molenbroek@reggesteyn.nl.

Uw veiligheid staat voorop!

Reggesteyn respecteert uw privacy en doet er alles aan om deze te beschermen. Wij zullen onze beveiliging en bedrijfsprocessen daarom ook in de toekomst regelmatig onder de loep nemen om zo de veiligheid van uw privacy te kunnen blijven waarborgen.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen over de nieuwe regels inzake uw privacy? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons mailen via privacy@reggesteyn.nl. Wij helpen u graag!

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!