Scholen op de kaart
A A A
hamburger
afbeelding spandoek0
afbeelding spandoek

Rijssen

Open Huis Rijssen goed bezocht!

22 januari 2018

Het Open Huis in Rijssen vorige week woensdag is druk bezocht. Het slechte weer weerhield velen er niet van te kijken naar een eventueel toekomstige school voor hun zoon of dochter. Er was veel te zien en te beleven, zodat leerlingen en ouders een goed beeld kregen van de mogelijkheden die CSG Reggesteyn Rijssen te bieden heeft.

Reggesteyn Rijssen is een school voor pro, vmbo, havo en vwo. Op elk niveau zijn er volop mogelijkheden. Zo kunnen leerlingen in het vmbo bij Reggesteyn nog echt een vak leren. Daarnaast kunnen deze leerlingen ook keuzevakken volgen. Ook de TL-leerlingen krijgen meer keuzevakken aangeboden in de beroepsprofielen. Zo kunnen ze praktische vaardigheden ontwikkelen en zijn ze nog beter voorbereid op het MBO. “Doordat we intensief contact hebben met bedrijven en organisaties kunnen we leerlingen van het praktijkonderwijs en de beroepsgerichte leerwegen een goede aansluiting op de arbeidsmarkt bieden”, aldus Gerard Rutterkamp. Reggesteyn is een ondernemende school die veel kansen biedt!

 

Goede begeleiding

De havo/vwo afdeling heeft een uitstekende basis in Rijssen. Leerlingen worden goed begeleid om in de vierde klas een optimale aansluiting te vinden bij Reggesteyn Noetselerbergweg. Eén van onze uitgangspunten is om leerlingen te begeleiden bij het ontdekken wie zij zijn en kunnen worden. Reggesteyn is een christelijke scholengemeenschap waarbij respect en veiligheid voorop staan. We hebben veel aandacht voor waarden als eerlijkheid, openheid, vertrouwen en saamhorigheid. We organiseren allerlei activiteiten voor en met elkaar. Iedereen hoort erbij en samen bereik je meer. Reggesteyn verbindt!

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!