Scholen op de kaart
A A A
hamburger
gedichtenwedstrijd0
gedichtenwedstrijd

Noetselerbergweg, W. de Clercqstraat

Sarai Hallink winnaar gedichtenwedstrijd

18 april 2018

Vanochtend is de winnaar bekend gemaakt van de gedichtenwedstrijd van de gemeente Hellendoorn voor de leerlingen van Reggesteyn. Het thema van dit jaar rond de Dodenherdenking is: “Het jaar van verzet”.

Klaas van der Wolf (docent Nederlands aan de Reggesteyn) en Henk Pennings (docent Geschiedenis aan de Reggesteyn), Henk Scheper (van de ZINiN Taal) van de CultureleRaad Hellendoorn), Bob Faber, (namens ZINiN Taal) en burgemeester Raven hebben de taak als jury op zich genomen. Het oordeel van de jury is bekend gemaakt door burgemeester Raven.

De eerste prijs ging naar Sarai Hallink. Zij ontving uit handen van burgemeester Raven een pennenset. Ook kreeg zij een oorkonde en een vvv-bon. De tweede plaats was voor Natali Broeks, en de derde prijs ging naar Derk-Jan van Heun. Beiden kregen een oorkonde en een vvv-bon.

Het winnende gedicht draagt Sarai Hallink voor op vrijdag 4 mei tijdens de herdenkingsplechtigheid bij het Monument voor Gevallenen 1940-1945 aan de De Joncheerelaan / Ninaberlaan. Natali Broeks draagt haar gedicht voor tijdens de dienst in Protestantse Dorpskerk in Hellendoorn. En Derk-Jan van Heun draagt zijn gedicht voor tijdens de dienst in de Vrije Evangelische kerk in Nijverdal.

 

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!