A A A
hamburger
geslaagd0
geslaagd

Rijssen

Succesvol en uniek traject praktijkonderwijs

20 juni 2018

 

Het Praktijkonderwijs heeft dit schooljaar een uniek traject gevolgd. Lynn Schaapherder, een 17 jarige leerling van Praktijkonderwijs, heeft op Reggesteyn het onderwijs voor de Entreeopleiding Verkoop & Retail gevolgd. Ze liep 3 dagen in de week stage bij Hoveniersbedrijf Bloemendal in Markelo.

In de bloemenwinkel verrichtte  ze assisterende werkzaamheden zoals het maken van boeketten, het schoonmaken van de schappen, de ontvangst van binnenkomende goederen en het helpen van klanten enz. Ze heeft een portfoliomap gemaakt met bewijzen van allerlei werkzaamheden. De medewerkers van het bedrijf hebben Lynn enorm geholpen en getraind om op een goed niveau te komen.  Theorie examens van Nederlands en Rekenen zijn op Reggesteyn afgenomen. Ze is voor het examentraject ingeschreven bij het AOC.  Afgelopen donderdag was het zo ver: tijd voor praktijkexamen op de stage. Een docente AOC kwam samen met een eigenaresse van een bloemenzaak om alle werkprocessen te examineren.

Na overleg en beoordeling werd het tijd voor de uitslag: Lynn is geslaagd! Normaal worden de onderdelen beoordeeld met onvoldoende of voldoende, maar Lynn kreeg bij hoge uitzondering naast een keer voldoende ook twee keer een goed! Een enorm resultaat en we zijn enorm trots op haar. Gefeliciteerd!

 

            

januari

23

Open huis vestiging Rijssen

Rijssen

Woensdag 23 januari 2019 is er Open Huis bij de vestiging Rijssen van Reggesteyn. “Ook dit jaar is er een breed en gevarieerd...

Lees dit bericht

januari

30

Open Huis vestiging Noetselerbergweg

Noetselerbergweg

Op woensdag 30 januari 2019 is er Open huis bij de vestiging Noetselerbergweg. ”Dan staan we voor u klaar om u te ontvangen op...

Lees dit bericht

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!