A A A
hamburger

Bestuur en toezicht

Het college van bestuur is het bevoegd gezag van CSG Reggesteyn. Dit college geeft leiding aan de school en bestaat uit de heer drs. A. van ’t Veld (voorzitter). Het college van bestuur vormt het management van de school, samen met de directeuren van de verschillende vestigingen en de directeur bedrijfsvoering.

Op de vestigingen is de vestigingsdirecteur het centrale aanspreekpunt voor ouders en medewerkers. Per vestiging is een vestigingsteam is verantwoordelijk voor alle onderwijskundige en organisatorische zaken. Dit team bestaat uit de vestigingsdirecteur, de leidinggevenden van de units en de manager facilitair. Een overzicht van de contactpersonen bestuur en directie vindt u in onze schoolgids, onder het menu Schoolgids.

Raad van toezicht

De Raad van toezicht ziet erop toe dat het college van bestuur juist handelt. De raad kan ook besluiten van het college van bestuur goedkeuren of tegenhouden. Voorzitter van de raad van toezicht is mevrouw K.A.M.J.G van Boxtel. Een overzicht van de leden van de Raad van toezicht vindt u in de schoolgids, onder het menu Schoolgids. Zij zijn bereikbaar via de volgende mailadressen:

k.vanboxtel@reggesteyn.nl
j.delange@reggesteyn.nl
r.robbe@reggesteyn.nl
c.netjes@reggesteyn.nl
r.zuidema@reggesteyn.nl
h.morsink@reggesteyn.nl

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!