Scholen op de kaart
A A A
hamburger
Headerbeeld 1600x1000-3-Tabellia-R

Vestiging Rijssen

Wil je op jouw niveau veel bereiken? De vestiging van Reggesteyn in Rijssen helpt je hierbij. Het is een school die volop in contact verbinding staat met de samenleving en met bedrijven. Je krijgt christelijk onderwijs waar heldere normen en waarden aan de orde komen. We bieden alle soorten van het voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, vmbo beroepsgerichte leerwegen (basis en kader, met ondersteunend onderwijs), vmbo theoretische leerweg en de onderbouw (leerjaar 1, 2 en 3) van havo, atheneum en gymnasium. De school lijkt groot, maar heeft overzichtelijke units met een eigen plek in het gebouw. Je krijgt onderwijs op maat, met volop persoonlijke aandacht.

Contact met de samenleving
Reggesteyn in Rijssen is een school waar veel gebeurt. Zo kun je meedoen aan extra lesaanbod, excursies en andere activiteiten. We bieden toekomstgericht onderwijs dat aansluit op de nieuwste ontwikkelingen. Er zijn inmiddels nieuwe, beroepsgerichte profielen in het vmbo. Binnen alle schooltypen is er ruimte om zelfstandig te werken. Op de havo en het vwo mag je het basislesprogramma zelf aanvullen door keuzes van modulen die zijn gericht op de profielen in de bovenbouw. De goede contacten met bedrijven en maatschappelijke organisaties maken goede stage- of werkplek op alle niveaus van ons onderwijs voor je mogelijk.

Cattelaar 2, 7461 PK Rijssen
T (0548) 533 800
F (0548) 533 899
E

Directeur dhr. G.D.A. Rutterkamp

werk grotestraat

Nieuws

Rijssen

Leerlingen Reggesteyn Rijssen dragen steentje bij aan herinrichting Grotestraat

Leerlingen van het praktijkonderwijs van CSG Reggesteyn hebben een bijdrage geleverd aan...

foto pro

Nieuws

Rijssen

Cursussen PrO dit jaar weer groot succes

Afgelopen maandag hebben we op Praktijkonderwijs een officiële uitreiking van certificaten, diploma’s...

Er zijn geen agenda-items.

Jongen aan tafel id les-R-13

Wat is Bouwgilde?

Bouwgilde is een samenwerking tussen CSG Reggesteyn, ROC van Twente en Bouwmensen Twente / Rijssen. Ga naar bouwgilde.nu en bekijk de toffe opleidingen van Bouwgilde.

MR lln Reggesteyn

Schoolgids Rijssen

Onze schoolgids biedt een schat aan informatie over alles wat met onze school te maken heeft. Bekijk deze handige online gids en klik op het gewenste onderwerp.

Atheneum & GymnasiumHAVOVMBOPraktijkonderwijs

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!