A A A
hamburger
In de klas-Frans-N-13

Van 8 naar 1

Van de vertrouwde basisschool naar het voortgezet onderwijs is voor veel leerlingen een belangrijke en bijzondere stap. Ze ervaren het vaak als spannend en leuk, maar ze zijn misschien ook bang voor het onbekende. Wij vangen uw kind goed op.

Voordat het schooljaar begint, komen de nieuwe leerlingen al een keer op school. Ze kunnen dan kennismaken en krijgen informatie over de eerste schoolweek. Als het schooljaar aanbreekt, krijgen de eerstejaars een uitgebreide introductie. We werken met kleine eenheden, als het kan met een eigen plek in het gebouw en op het plein. Daardoor kennen we de leerlingen en voelen ze zich veilig op school. We zorgen voor overzichtelijke klassen met elk een eigen mentor. De mentor volgt de leerlingen nauwkeurig en is het aanspreekpunt voor leerlingen en ouders.

Het plaatsen van leerlingen in de juiste leerweg is een zorgvuldig proces. Wij nemen contact op met de basisschool van uw zoon of dochter om ervoor te zorgen dat uw kind op de juiste plek terechtkomt.

Meer weten? Klik op vragen hieronder:

Wilt u graag vooraf contact met CSG Reggesteyn? Dat kan. U kunt dan het beste contact opnemen met de unitleider onderbouw van de vestiging waar uw kind waarschijnlijk naartoe gaat.

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!