Handige links

Aanmelding ouderinformatie-avond Rijssen, 1 februari 2024

Wat leuk dat u van plan bent om naar de ouderinformatie-avond te komen. Om u die avond zo specifiek mogelijk van informatie te kunnen voorzien, kunt u aangeven over welke thema's u meer informatie wenst. U kunt zich voor maximaal drie thema's opgeven die elk ca. 30 minuten in beslag zullen nemen. We nemen uw aanmelding dan in behandeling en sturen u in aanloop naar de 1e een e-mail met meer informatie. Let op; uw spamfilter kan die e-mail aanzien als ongewenste mail, dus houd ook even uw spambox in de gaten. Bij voorbaat dank!

Aanmeldformulier ouderinformatie-avond Rijssen

Aantal personen 

Praktijkonderwijs
Leert uw kind makkelijker door te doen? En voelt hij/zij zich sterker in de praktijk? Dan is praktijkonderwijs de juiste richting.

Basis
In deze leerroute is er door middel van extra ondersteuning, de mogelijkheid om een diplomagerichte route te volgen en zo voorbereid te zijn op de praktijk.

Kader
In deze leerroute wordt een kind opgeleid richting het mbo door afwisseling van theorie en praktijklessen

TL
Deze leerroute binnen het VMBO leidt kinderen overwegend theoretisch op voor een vervolgopleiding op mbo 4 niveau.

Havo
De havo bereidt kinderen voor om hun opgedane theoretische kennis toe te passen in steeds nieuwe situaties. Met als doel doorstroming mogelijk te maken naar het HBO of VWO

Vwo
Op het vwo (atheneum – gymnasium) leert een kind initiatieven ontwikkelen, samenwerken, uitdagingen aangaan en oplossingen vinden... Met het vwo-diploma op zak is doorstroming naar de universiteit mogelijk.

Mentoraat
uitleg over ondersteuning en begeleiding die een mentor binnen Reggesteyn biedt

Schoolondersteuningsteam
Uitleg en informatie over extra ondersteuning buiten de klassensituatie