Handige links

We geloven in jou. En in jouw toekomst in de maatschappij. We geven je alle mogelijkheden om jezelf te ontdekken, en te verkennen wat jij aan de wereld kunt bijdragen. Zodat je gewaardeerd wordt om wie je bent en om wat je doet.

We geloven in gelijke kansen

Daarom ontwikkelen we ongelijk onderwijs, rekening houdend met verschillen. Zodat we maatwerk kunnen bieden. Gezamenlijk waar het kan, individueel waar het nodig is. Met als bijkomend voordeel dat de school misschien groot is, maar klein voelt. Persoonlijk, met oog voor jou.

Een praktisch voorbeeld van gelijke kansen, is de laptop die we gratis ter beschikking stellen aan onze leerlingen. Zo kan iedereen digitaal aan de slag.

Dhr. S. (Sander) de Jong, informatiemanager

We geloven in samen

Samen vieren, samen leren, samen stagelopen of werken. We doen veel samen, ook buiten schooltijd. Sporten, toneel, muziek, kunst, een eigen musical ... Door samen te ondernemen, merk je dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Een samenleving, een wereld, een toekomst waar we samen zuinig op zijn.

slide.title slide.title slide.title slide.title slide.title

Wij geloven dat er meer is tussen hemel en aarde

We bekijken de wereld vanuit een open christelijk perspectief, waarbij eerlijkheid, respect, openheid en vertrouwen een grote rol spelen. Belangrijk, want het zorgt voor een veilige omgeving om de beste versie van jezelf te worden.