Handige links

Welke kwaliteiten wil je ontwikkelen? En hoe kan je jouw kennis toepassen in steeds nieuwe situaties? Op de Havo werk je aan je zelfstandigheid. Maar je ontwikkelt ook andere belangrijke kwaliteiten. Samenwerken, zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid nemen. Met het havo-diploma kies je een vervolgopleiding op het hbo. Of je stroomt door naar vwo.

Havo duurt vijf jaar. In die tijd ontdek je waar je sterk in bent en wat je leuk vindt. Daar kies je ook een profiel bij uit, met vakken die passen bij jouw kwaliteiten. En bij je wensen voor je vervolgopleiding.

slide.title slide.title slide.title

Een persoonlijk profiel

Vanaf de vierde klas volg je een profiel. Daarvoor kijken we samen wat bij goed je past. Zo’n profiel is heel persoonlijk en geeft veel mogelijkheden. Met het havo-diploma kan je alle kanten op.

Zoek je meer uitdaging?

Dan doe je Technasium erbij. Dat is een aanvulling op havo. Je ontdekt de wereld van natuur en techniek en bedenkt praktische oplossingen voor echte bedrijven. Dat zijn echte opdrachten die vaak ook waardevol zijn voor de opdrachtgever.

Kies je locatie

Havo volg je de eerste drie leerjaren in Rijssen of in Nijverdal. Daarna is het in Nijverdal.

Reggesteyn is net de maatschappij in het klein. Ieder mens is anders. Ieder mens leert anders. En toch doet iedereen mee.

Mw. M. (Marjan) van Pagée, unitleider havo & vwo leerjaar 1 t/m 3, Rijssen

Kom de sfeer proeven

Tijdens het Open Huis kan je vast de sfeer proeven en kennismaken met onze school. Heb je het Open Huis gemist? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is.