Handige links

Wat heb ik nodig

Iedereen leert op z’n eigen manier. De één werkt op de computer, de ander gebruikt pen en papier, of doet allebei. Bij ons op school heb je vanaf de eerste dag een aantal spullen nodig. Sommige spullen krijg je kosteloos van school.

Wat je naar school meeneemt, ligt aan de lessen die je op die dag hebt.

Dit heb je nodig
PenHB Potlood
PuntenslijperFineliner
GumLijmstift
Kleurpotloden (twaalf kleuren is voldoende)Goede agenda (niet verplicht, maar wel handig om een goede planning te kunnen maken)
PasserGeodriehoek
SchaarBijbel (deze kan nodig zijn indien een docent dit aangeeft)
Zes grote schriften (A4)Twee wiskundeschriften (A4, met ruitjes van 1 cm)
Multomap (23-rings)Kladblok
SportbroekSportschoenen (geen zwarte zool)
Reggesteyn sportshirt.*Stevige boekentas of rugzak, met laptop-vak (afmeting laptop inclusief hoes 320x230x30mm).
Rekenmachine (in overleg met je wiskunde docent)

*Nijverdal: je koopt het shirt bij Intersport in Nijverdal. Rijssen: je koopt het shirt bij Intersport in Nijverdal, of op school in Rijssen. Dit laatste kan op twee momenten, je hoort aan het begin van het schooljaar wanneer dit is.

De beste agenda

Van een agenda wil je graag een jaar lang plezier hebben. Hij moet handig zijn en je wilt dat je agenda er leuk uitziet. Zoek je een schoolagenda? Let er dan op dat je bij elke dag voldoende huiswerk kunt opschrijven. En of er per dag negen uren in staan.

Schoolboeken bestel je bij VanDijk

Je leent je boekenpakket via VanDijk, daar betaal je niets voor. Je ouders ontvangen een e-mail met verdere instructies zodra de boeken besteld kunnen worden. De boeken worden bij je thuisbezorgd. We gaan er vanuit dat je er netjes mee omgaat want je hebt ze in bruikleen. We vinden het fijn als ze na een jaar nog eens gebruikt kunnen worden. Dus heb je je boeken gekregen? Dan kan je ze kaften, zodat ze goed blijven. Werkboeken hoef je niet te kaften.

Een gratis laptop voor jou

Leren uit een boek is leuk, maar we werken ook vaak met een laptop. Wel zo makkelijk. Daarom krijg je in de eerste klas een goede laptop van school. Mag je gratis gebruiken, samen met je schoolboeken. Je ouders tekenen hier een bruikleenovereenkomst voor en betalen een borg van € 50,-.

Laptoponderwijs op Reggesteyn video
Laptoppers op Reggesteyn

Zoek wel een goede tas uit om je laptop en je boeken in mee te nemen. Bijvoorbeeld een rugzak met laptop-vak. Het formaat van onze laptops is 320mm x 230mm x 30mm (scherm 11,6”).

Kluisje

Voor de leerlingen van onze vestiging in Rijssen geldt dat zij allemaal een kluisje toegewezen krijgen. In Nijverdal krijgen alle leerlingen in klas 1 een kluisje toegewezen. De leerlingen in hogere klassen krijgen daar een kluisje op aanvraag, zolang de voorraad strekt. De kluisjes zijn gratis voor onze leerlingen.

De schoolleiding mag altijd, als jij erbij bent, de inhoud van de kluis controleren.