Handige links

Hoe word je op alle vlakken op je best? En hoe kan je met jouw kwaliteiten bijdragen aan de wereld van morgen? Op het vwo atheneum krijg je alle ruimte om te groeien. Initiatieven ontwikkelen, samenwerken, uitdagingen aangaan en oplossingen vinden ... Met je vwo-diploma atheneum op zak stroom kan je doorstromen naar de universiteit.

Vwo atheneum duurt zes jaar. Na drie jaar kies je een richting en een vakkenpakket, zodat je je kunt ontwikkelen waar je sterk in bent. Daarbij word je op maat begeleid, net wat je nodig hebt om op je best te worden.

slide.title slide.title slide.title

Ruimte om te groeien

Hoe wijs wil je worden? Naast je vaste vakkenpakket kan je meer vakken en lessen volgen als je wilt. Daarvoor kan je kiezen uit de 'standaard' schoolvakken en uit een aantal bijzondere vakken. En wat dacht je van masterclasses aan de Universiteit Twente of meedoen met het prestigieuze Honoursprogramma?

Zoek je meer uitdaging?

Dan doe je Technasium erbij. Dat is een aanvulling op vwo-atheneum. Je ontdekt de wereld van natuur en techniek en bedenkt praktische oplossingen voor echte bedrijven. Dat zijn altijd ook echte opdrachten.

Kies je locatie

Vwo volg je de eerste drie jaren in Rijssen of in Nijverdal, dat kan je elk leerjaar kiezen. Daarna zijn de lessen in Nijverdal.

Groeien door uitdagingen aan te gaan, dan overwin je jezelf. Daarmee leer je veel meer dan alleen rijtes woordjes of handige formules.

Dhr. E. (Eelko) de Snoo, unitleider vwo/havo klas 1 t/m 3

Kom de sfeer proeven

Tijdens het Open Huis kan je vast de sfeer proeven en kennismaken met onze school. Heb je het Open Huis gemist? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is.