Handige links

Hoe komen jouw kwaliteiten tot z’n recht in de maatschappij? Op het vmbo vorm je jezelf en ontwikkel je je kwaliteiten. Ook leer je beroepsgerichte vaardigheden. Er zijn drie leerroutes op het vmbo: basis-beroepsgerichte, kader-beroepsgerichte en theoretische leerweg. Na het vmbo kan je naar het mbo of, met de theoretische leerweg, doorstromen naar de havo.

Vmbo duurt vier jaar. In die tijd ontdek je waar je sterk in bent en wat je leuk vindt. Daar kies je na de brugklas ook een profiel bij uit. Met vakken die bij jouw kwaliteiten passen. En bij je wensen voor je vervolgopleiding.

slide.title slide.title slide.title

Een persoonlijk profiel

Vanaf het derde leerjaar kies je een profiel waarin je verder wilt leren. Zo’n profiel is heel persoonlijk en geeft veel mogelijkheden. Je kunt met het vmbo-diploma nog alle kanten op.

Kies je locatie

Vmbo theoretische leerweg volg je in Rijssen of in Nijverdal.

Vmbo beroepsgericht basis en vmbo beroepsgericht kader volg je de eerste twee jaren in Rijssen of in Nijverdal. Vanaf het derde jaar zijn de lessen in Rijssen.

Samen werken, samen leren. We dagen je uit waar het kan en doen het rustig aan waar het moet. Voor mij is dat de menselijke maat.

Dhr. D. (Dennis) Boshoeve, unitleider vmbo

Problemen met leren op school?

Heb je moeite met rekenen, lezen en spellen? Of juist problemen met concentreren, faalangst of moeite in het omgaan met andere leerlingen? Dan is  er ondersteunend onderwijs met extra aandacht en hulp. Die hulp wordt aangepast aan de problemen waar je tegenaan loopt.

Kom de sfeer proeven

Tijdens het Open Huis kan je vast de sfeer proeven en kennismaken met onze school. Heb je het Open Huis gemist? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is.