Handige links

Van groep 8 naar de eerste

Als je wilt worden wie je werkelijk bent, dan past Reggesteyn goed bij jou. Hier ontdek je je eigen toekomst, kwaliteiten, valkuilen, kansen en mogelijkheden. Maar ook vriendschappen, samenwerken, verantwoordelijkheid nemen. En natuurlijk een schat vol kennis, ervaring en een diploma aan het eind van de opleiding.

Reggesteyn is er voor jou

Reggesteyn is een middelbare school voor iedereen. Ons aanbod is breed, van praktijkonderwijs tot en met gymnasium, en alles wat daartussen zit. Onze basis is open christelijk, met het accent op respect, eerlijkheid, openheid, vertrouwen en dienstbaarheid. Onze aanpak is persoonlijk, met oog voor jou en wat jij nodig hebt. Maatwerk dus, met juist die ondersteuning of versnelling die bij jou past.

Zit je in groep 8 en kom je straks naar Reggesteyn? Dan nodigen we je nog vóór de zomervakantie uit bij ons op school. Kan je vast rondkijken en kennismaken met de klas en je mentor.

Dhr. H. (Henk) Nijenkamp, directeur

slide.title slide.title slide.title slide.title


Kies je voor Reggesteyn?

Dan zullen we alles op alles zetten om de beste school te zijn die je kunt hebben. Een plek waar je je veilig voelt. Waar je verantwoordelijkheid draagt. En waar je in samenwerking met anderen je mogelijkheden ontwikkelt.