Handige links

Ontdek de wereld van natuur en techniek. En bedenk praktische oplossingen voor echte vragen van bedrijven of de overheid. Het technasium kan je erbij doen als je op het atheneum of de havo zit. Een spannende leerroute voor als je net wat meer uitdaging zoekt en van techniek houdt.

Echte opdrachten

Op het technasium werk je vaak aan echte opdrachten van organisaties en bedrijven uit de regio. Elke opdracht wordt ook begeleid door een professional uit het werkveld. Het echte werk, dus.

Dagje reggesteyn rijssen
Op het Technasium word je begeleid door mensen uit de praktijk

Onderzoek en ontwerpen

In het Technasium staat het vak Onderzoek & ontwerpen centraal. Je leert een plan van aanpak maken, verslagleggen, weergeven in tekeningen, onderzoeken, ontwerpen, werken met goede gereedschappen en materialen, presenteren ...

Wat je maakt, presenteer je ook aan de 'opdrachtgever'. Deze presentaties krijgen regelmatig aandacht in de regionale en zelfs landelijke media.

Meesterproef

In de bovenbouw kan je het technasium afronden, als je in leerjaar 4 het profiel Natuur & Techniek kiest. Daarmee volg je het vak Onderzoek & ontwerpen en doe je een meesterproef om technasium af te sluiten als een ware expert.

Dit kleurt Reggesteyn

Wat onze school zo uniek maakt?

Gratis laptop

Ontdek het zelf

Technolab

Ontdek het zelf

Begeleiding op maat

Ontdek het zelf

Kleine units

Ontdek het zelf

Bouwmensen

Ontdek het zelf

Noaberschap

Ontdek het zelf

Meedoen!

Ontdek het zelf

Cultuur

Ontdek het zelf

Dagopening

Ontdek het zelf

Excursies

Ontdek het zelf

Vieringen

Ontdek het zelf