Handige links

Onderwijsaanbod

Op Reggesteyn kan je de leerroute volgen die het beste bij jou past. We hebben alle onderwijsniveaus onder ons dak. En we bieden alle begeleiding die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden. De toekomst is van jou.

Iedereen is anders. Daarom kijken we zorgvuldig met welke leerroute je begint, het advies van je basisschool. Ook praten we met je leerkracht van groep 8. Eenmaal onderweg, blijven we kijken of de gekozen leerroute klopt. In een klas volgen leerlingen met meerdere leerroutes samen onderwijs. Zo is er een Pro/BB-klas, een H/A-klas, maar ook een KB/TL-klas. Als het beter is, kan je tussentijds overstappen.

Met ons programma School4You helpen we basisschoolleerlingen om zich voor te bereiden op de overstap naar de middelbare. Dat blijkt in de praktijk echt heel waardevol.

Mw. M. (Marjolein) Nijsink, mentor T2B

Begeleiding op maat

Op Reggesteyn leveren we maatwerk als het gaat om persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Daarvoor hebben we heel veel mogelijkheden, zodat je ook echt de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Of je nu een langzame leerling bent, of juist een snelle.