Scholen op de kaart
A A A
hamburger
R17-95_RosalinaC-MevyC-RoelienC vrst paint

Vestiging W. de Clercqstraat

De vestiging Willem de Clercqstraat van Reggesteyn is een moderne vmbo-school. Je vindt hier vmbo-tl (theoretische leerweg) en de onderbouw van de beroepsgerichte leerweg (basis en kader). Het is een kleine, overzichtelijke school waar je volop aandacht krijgt. Ons onderwijs draait niet alleen om kennis en vaardigheden.
We vinden het ook belangrijk hoe je je als mens ontwikkelt in onze samenleving en welke bijdrage jij aan die samenleving kunt leveren. We gaan ervoor dat je goede resultaten behaalt en naar het mbo kunt doorstromen

Passende begeleiding
Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. In het vak Mens & Beroep en Diensten & Producten ontdek je welke richting het best bij jou past. Heb je begeleiding nodig, dan krijg je extra uitleg en ondersteuning. Soms schakelen we daar het Pluspunt bij in. Kun je meer aan, dan is er verdieping en extra lesmateriaal. We leren ook door sportieve en culturele activiteiten. Daarom kun je ook buiten schooltijd deelnemen aan één van de clubs: sport, theater en kunst.

W. de Clercqstraat 7, 7443 XG Nijverdal
T (0548) 533 700
F (0548) 533 799
E

Directeur mw. W.H. Munter-Bronsvoort MSc

naamloos

Nieuws

W. de Clercqstraat

Leerlingen van 3 TL op bezoek bij Landgoed De Uitkijk

Woensdag 18 september zijn de leerlingen van klas 3 VMBO TL op...

waterschap logo

Nieuws

W. de Clercqstraat

Op expeditie met Waterschap Vechtstromen

Afgelopen week was er een gastles van waterschap Vechtstromen tijdens de lessen Mens &...

Er zijn geen agenda-items.

Lwoo lokaal-C-13

Clubs op de Clercq

Op de vestiging W. de Clercqstraat hebben we leuke clubs voor toneel en beeldende kunst. Vraag je docenten of je mee kunt doen!

Klasseinstructie lwoo-C-13

Schoolgids W. de Clercq

Onze schoolgids biedt een schat aan informatie over alles wat met onze school te maken heeft. Bekijk deze handige online gids en klik op het gewenste onderwerp.

Atheneum & GymnasiumHAVOVMBOPraktijkonderwijs

Het laatste nieuws in je mailbox?

Vul hier je mailadres in en blijf op de hoogte!