Handige links

Er zijn een aantal kosten die je wel moet maken, maar die niet zo zichtbaar op een lijstje staan. We zetten deze op een rij.

Beschadigde boeken

Schoolboeken krijg je in bruikleen. Aan het eind van het schooljaar lever je de boeken weer in en worden ze gecontroleerd. Is er schade? Dan moeten jij of je ouders dat vergoeden. Dat kan oplopen tot maximaal 70% van de nieuwprijs.

Borg laptop

Alle leerlingen krijgen aan het begin van het (eerste) schooljaar een laptop. Ouders betalen hier geen extra ouderbijdrage voor. Wel moeten ze akkoord gaan met een bruikleenovereenkomst en betalen ze een borg van € 50,-. Deze wordt bij het inleveren van de laptop, na controle, teruggegeven.

Ouders en leerlingen zorgen zelf voor een goede tas voor het vervoer van de laptop. Bijvoorbeeld een rugzak met laptop-vak, minimaal 320mm x 230mm x 30mm groot.

Grafische rekenmachine

Voor sommige leerwegen of vakken heb je een grafische rekenmachine met examenstand nodig. Overleg in de eerste schoolweek na de zomervakantie met je wiskunde docent welke rekenmachine je het beste kunt aanschaffen.